Spring naar content

03/10/2022

Kom jij ook op het exclusieve Blikk event?

Aanstaande 6 oktober is het zover!

Tussen 16:45 uur en 17:00 uur openen we de bouwhekken en zijn jullie van harte welkom om een bezoek te brengen aan de locatie van het toffe nieuwbouwproject BLIKK.

Blikk uitnodiging

WAT WE JE O.A. GAAN BIEDEN OP DEZE BIJZONDERE DAG?

De planning:

17:00 uur – 17:10 uur
Projectontwikkelaar Dudok Real Estate bijt het spits af.

17:10 uur – 17:20 uur
De architect vertelt over plan BLIKK en de prachtige woningen.

17:20 uur – 17:30 uur
Aannemer Bouwonderneming Stout vertelt over de bouw en fasering.

Daarna kun je op eigen initiatief, onder het genot van een hapje en een drankjeverzorgd door een cateraar, een ronde over de bouwplaats lopen.

 

Ontmoet de architect & de aannemer:
De architect van het bouwwerk én de Landschapsarchitect zijn de gehele tijd aanwezig, dus alle vragen over bijvoorbeeld de constructie, indeling, maar ook het binnenhof kun je ter plaatse stellen.Extra leuk is de toelichting over het ontwerp van het binnenhof, maar ook wordt het ontwerp van de speeltuin onthuld! Je kunt dus prima de kinderen meebrengen, kun je ze direct enthousiasmeren.

 

De brochure
Of je nu kiest voor de industriële loftwoning de charmante hofwoning, het heerlijke herenhuis óf interesse hebt in alle 3; je kunt de brochure van jouw favoriete woning(en) ophalen en thuis nog eens uitgebreid bekijken en wegdromen bij de prachtige bouwstijlen.

Een BLIKK op de woningen
Er worden extra visuals getoond van de locatie en ook zijn er materialenmonsters beschikbaar zoals hout & baksteen. Uniek zijn de plattegronden van de woningen die op groot formaat tentoongesteld worden, die kunnen wellicht een net iets duidelijker beeld geven dan de kleinere versie.

 

Projectontwikkelaar Dudok én team Maarten Makelaardij & Hypotheken lopen uiteraard ook rond als extra vraagbaak, of om je bijvoorbeeld in te schrijven op één van de bouwnummers.

Oja, we zijn inmiddels al een heel stuk verder met de sloop, genoeg redenen om een kijkje te komen nemen! Zien we je daar?