Spring naar content

17/01/2023

Prognose: kwartaal 2 van 2023, bouw van start.

Na de hectische december periode gaan we nu langzaam weer opstarten en misschien is jouw goede voornemen om je nog eens te verdiepen in de prachtige energiezuinige woningen van nieuwbouwproject BLIKK.

Loft aanzicht

 

DE EERSTE HANDTEKENINGEN ZIJN EEN FEIT!

In december & januari hebben de eerste overdrachten van de grond plaatsgevonden bij de notaris. Dit toffe project begint nu echt vaste vormen aan te nemen en het goede nieuws is dat er nog diverse woningen beschikbaar zijn! De projectontwikkelaar denkt graag met je mee, dus of je nu interesse hebt in een loftwoning, hofwoning óf herenhuis, er zijn mogelijkheden genoeg, óók binnen het huidige aanbod.

Een nieuwbouwwoning kopen vanaf plattegronden en visuals kan lastig zijn, daarom kijken we graag met je mee in een vrijblijvend gesprek, inclusief een heerlijke bak koffie (of thee).

Wil je een kijkje nemen op de bouwplaats en een beeld krijgen van het woonhof? Ook dat kunnen we regelen, geef een seintje en we leiden je rond!

 

 

Ook interessant om te weten:
Momenteel zijn we bezig met de energielabels; iedere woning krijgt een eigen label toegewezen zodat je precies weet hoe zuinig het huis is. Maar óók komt er binnenkort een energietool op de website en hier kun je berekenen wat jouw energielasten gaan worden! Hoe handig is dat?!