Spring naar content

Een huis kopen is iets dat je niet heel vaak in je leven doet en waarschijnlijk zal het ook de gróótste uitgave in je leven zijn. De koop van een woning levert altijd meerdere vraagstukken op, als eerste over de woning zélf, maar natuurlijk ook financieel. Waar doe je het beste aan? Bij Dudok laten we je er niet alleen voor staan, je krijgt je eigen team om je heen. Voor de woning zelf en alle opties zijn onze WoningCoaches je aanspreekpunt. Onze Financiële Coaches helpen je met het geldgedeelte: de beste inzet van je Persoonlijk Keuzebudget, het inrichten van je hypotheek en de verkoop van je huidige woning.

Je EIGEN
Verkoopteam

DE WONINGCOACHES

Onze WoningCoaches, Natacia, Priscilla, Enny en Sandra zijn je eerste aanspreekpunt als je een huis in Blikk wilt kopen. Je WoningCoach legt alles uit over de woning, laat je zien wat je allemaal met de woning kúnt en verzorgt ook het papierwerk voor je. De WoningCoaches zijn het kloppende hart van Blikk, voor wie werkelijk niets teveel is.


WONINGCOACH
Enny Trouw
06-82553765

WONINGCOACH
Natacia Rademaker
06-22461522

WONINGCOACH
Priscilla Goedendorp
06-82551663

WONINGCOACH
Sandra Dickmann
06-82094979

ONZE FINANCIËLE COACHES

Daniëlle, Marco en Miriam zijn onze Financiële Coaches. Je eerste contact met je Financiële Coach is altijd een oriëntatiegesprek. Hierin maak je kennis met elkaar en verken je samen uitgebreid jouw financiële mogelijkheden en hoe de inzet van jouw Persoonlijk Keuzebudget hierin het beste past.

Gespreksonderwerpen zijn onder andere de rentestrategie voor je nieuwe hypotheek, het meenemen van je bestaande hypotheekrente, welke maandlasten er dan gaan ontstaan en als je een eigen huis te verkopen hebt, wat is daarin verstandig.


FINANCIËLE COACH
Marco Bijl

FINANCIËLE COACH
Daniëlle Schuller

FINANCIËLE COACH
Miriam Dallo