Spring naar content

Actuele blikk

Nieuws en achtergrond verhalen rond Blikk.

Kom jij ook op het exclusieve Blikk event?

Aanstaande 6 oktober is het zover! Tussen 16:45 uur en 17:00 uur openen we de bouwhekken en zijn jullie van harte welkom om een bezoek te brengen aan de locatie van het toffe nieuwbouwproject BLIKK.

lees meer

Inschrijvingen woning bezichtigen

De bouwvak is inmiddels voorbij en de sloopwerkzaamheden zijn weer gestart!
Binnenkort opent de bouwplaats zijn hekken zodat er, onder het genot van een hapje en een drankje, een unieke BLIKK op het terrein geworpen kan worden. De architect en aannemers zijn aanwezig, maar ook projectontwikkelaar Dudok, de financieel adviseurs van Rabobank en het team van Maarten Makelaardij staan voor je klaar. Datum, tijd en programma volgen nog! Heb je interesse in deze toffe woningen en wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Inschrijven kan nog steeds!

lees meer

Het sloopproces is begonnen!

De eerste stappen richting het nieuwe woonhof zijn gezet; de sloop is begonnen! Mocht je het Oranjepark en de oude brandweerkazerne zijn gepasseerd, dan heb je vast al een BLIKK geworpen op de sloopwerkzaamheden die begin april van start zijn gegaan.

lees meer

EEN BIJZONDERE BLIKK VANUIT DE LUCHT

In de zomer van 2021 hebben we via een drone de huidige bebouwing op locatie vast laten leggen. In deze unieke luchtopnames hebben we ook weergegeven hoe het toekomstige groene woonhof van project BLIKK eruit komt te zien.

lees meer

VOORINSCHRIJVING!

We hebben ieders geduld behoorlijk op de proef gesteld, maar EIN-DE-LIJK is het zover; de PRE-SALE van het unieke groene woonhof aan het Oranjepark gaat beginnen! YES!! 

lees meer

GEEF JOUW VOORKEUREN OP! 

De PRE-SALE is nu dan toch écht van start gegaan.

lees meer