Spring naar content

Herenhuis 29

29 131 m2 Energielabel A+
Verkocht

Aan de Dubbeldamseweg Noord verschijnen vier prachtige herenhuizen. De gevel is opgetrokken uit royale bakstenen, inclusief een fraai motief.

Bouwnummers 27 t/m 29 hebben naast een entree ook een werk-/slaapkamer op de begane grond. Dit maakt deze woning perfect geschikt om thuis te werken of voor een kantoor aan huis. Tevens bevinden zich op de begane grond van deze woningen een bergingsruimte, een toilet en de toegang tot het parkeerterrein.

Bouwnummer 27 heeft een ietwat terugliggende, transparante gevel met een aparte, tweede toegangsdeur, wat het nog prettiger maakt om een bedrijf aan huis te hebben en klanten te ontvangen.

In alle woningen kom je via de trap op de eerste etage, de leefverdieping. Deze loopt door van voor naar achteren. Aan de achterkant bevindt zich het balkon. Hier geniet je zomers in alle rust van de ochtendzon. Deze verdieping maak je helemaal eigen door zelf te bepalen waar de keuken, eetkamer en woonkamer komen te liggen. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een ruime badkamer.

Bouwnummers 26 en 27 beschikken over een derde verdieping, inclusief een derde slaapkamer. Ook is er een aparte werkkamer, die ideaal is om te studeren of thuis te werken. Aansluitend bevindt zich hier het dakterras.

Bouwnummers 28 en 29 hebben via de tweede verdieping toegang tot een prachtig, ruim dakterras. Heb je meer ruimte nodig, dan kan hier een derde verdieping op geplaatst worden, met dezelfde indeling als de derde verdieping bij bouwnummer 26 en 27.

Plattegronden

Bouwnummer 29 facts

Woningtype
Herenhuis
Vloeroppervlak
131 m2
Buitenruimte
38 m2